این ترکیب بستگی به حداقل دمایی دارد که موتور در آن شرایط آب و هوایی کار می کند یعنی مثلاً اگر دمای زمستان تا 30 درجه زیر صفر می رسد ( مثل مناطقی چون کانادا و یا همین فریدن و اراک و اردبیل خودمان ) این نسبت باید در بیشترین حالت خود یعنی 50/50 باشد نیمی ضد یخ و نیمی آب رادیاتور . ولی اگر دما تا این حد بالا نمی رود و مثلاً حول و حوش چند درجه زیر صفر است باید از نسبت دو به سه ( یعنی دو قسمت ضد یخ و سه قسمت آب رادیاتور استفاده شود در بقیه موارد هم مثل نقاطی چون ماهشهر و خوزستان باید یک به سه باشد یعنی سه قسمت آب رادیاتور و یک قسمت ضد یخ .
آب بدون املاح DM WATER
آبهای رادیاتوری که در بازار موجود هستند و معمولاً بصورت رنگی عرضه می شوند نمی دانم تا چه حد قابل اطمینان هستند و واقعاً عاری از املاح می باشند ولی برای ما که در BIPCهستیم با داشتن واحد UT-600 که در آن آب بدون املاح برای استفاده در دیگهای بخار تولید می کنیم فراهم کردن آب کاری بسیار ساده است کافی است مخزنی را تهیه کنیم و با استفاده از انبوه آب بدون املاحی که در این واحد تولید می شود آن را پر کنیم و برای استفاده در دستگاههای گران قیمتی چون کرین ها و لیفتراک ها و انواع خودروهایی که داریم مورد استفاده قرار دهیم این ارزان ترین و موثرترین کاری است که در رابطه باتعمیر و نگهداری دستگاهها می توان انجام داد . چون بسیاری از مشکلات بزرگ از همین موضوع کوچک و بظاهر ساده سرچشمه می گیرند .
با توجه به اینکه خیلی از مشکلات موتور ناشی از کثیف بودن و خورنده بودن آب رادیتور است بایدهر ساله آب رادیاتور تمام خودروها را تخلیه نمود و آن را به شیوه ای که در زیر گرفته شده است پر کرد :
مراحل تعویض آب رادیاتور :
1- ابتدا باید آب درون رادیاتور و اطراف موتور بطور کامل تخلیه شود .
2- سپس این بخش ها را با جریان آب خوب شستشو دهید .
3- سیستم خنک کننده را با آب بدون املاح و نیز یک ماده تمیز کننده رادیاتور پر کنید و موتور را روشن کنید تا 10 دقیقه کار کند .
4- آنگاه همه این آبهای کثیف تخلیه شوند
5- آنگاه آب رادیاتور تمیز ( شامل آب بدون املاح و ضد یخ ) درون سیستم خنک کننده ریخته شود .